Skip to content

Magnificos radiator ventilator, snel en effiecient verwarmen! ✅

De kans is groot dat jij op zoek bent naar een manier om je huis net even wat duurzamer te maken. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Het kopen van een magnificos radiator ventilator is op dit moment een hele verstandige keuze. De gasprijzen schieten de klucht in en het is dus erg belangrijk om zoveel mogelijk warmte te halen uit dat dure gas! We zien dat lang niet iedereen op de hoogte is van de voordelen die een magnificos radiator ventilator te bieden heeft voor in huis. Om hier verandering in te brengen hebben we besloten om het belangrijkste voor jou op een rijtje te zetten in dit artikel!

De Magnificos Breng de warmte in uw huis!

Deze super duurzame, universele cv radiator ventilator zorgt ervoor dat u nooit meer in de kou zit. De heat fan zorgt ervoor dat uw verwarming efficiënter en sneller werkt. Door de radiator ventilator te plaatsen wordt uw ruimte snel en overal warm. Dit duurzame model bespaard tot wel 30% op uw gasrekening.Maakt u zich nu ook al warm voor een heerlijke aangename temperatuur in uw huis? Een Magnificos radiator ventilator zorgt ervoor dat je in de wintermaanden minder lang hoeft te wachten voordat het huis eindelijk is opgewarmd. Het is ook een uitstekende manier om de slaapkamer sneller warm te krijgen. Vaak laat je deze overdag uit om kosten te besparen. Zet je hem vervolgens in de avond aan dan zorgt de magnificos radiator ventilator ervoor dat je kamer gelijk opwarmt. Zo kan je in alle comfort in slaap vallen!

Plus- en minpunten

+ Stroomverbruik
+ Design
+ Hoge capaciteit 
+ Een afstandsbediening!
+ Het is een grootverpakking dus u ontvangt 3x een cv radiator ventilator als u bestelt bij bol.com

– Je moet zelf installeren (maar dat is eigenlijk zo gepiept…)

Een radiator ventilator met een afstandsbediening!

Wat de Magnificos radiator ventilator echt uniek maakt is de meegeleverde afstandsbediening waarmee u de radiatorventilatoren eenvoudig kunt bedienen zonder dat u van de bank af hoeft te komen. De afstandsbediening is echt een voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld de heatfan radiator ventilator of de speedcomfort radiator ventilator.

Efficient Stroomverbruik

De radiator ventilator draait alleen als de radiator warm is. Het stroomverbruik van de radiator ventilator is ongeveer 1 kWh per jaar (dat is ongeveer € 0,25 per ventilator per jaar). Dit is natuurlijk een extreem laag stroomverbruik!

Ingebouwde warmte sensor

De ingebouwde warmtesensor zorgt ervoor dat de heat fan automatisch inschakelt bij 27°C, en hij gaat automatisch uit zodra de temperatuur is gedaald naar 26,5°C 

Onopvallend Design

De CV ventilator heeft een generiek en onopvallend design. Door de eenvoudige klik hoekstukken past de ventilator op elke radiator of convector. Daarnaast is deze uitgerust met gleuven tussen de ventilatoren die ervoor zorgen dat de ventilator zoveel mogelijklucht doorlaat en hierdoor heb je met de Magnigfico radiator ventilator een maximaal rendement! 

Weinig Geluid, zeer stil

Deze Magnigfico radiator ventilator is super stil en blijft onder de 20db. Dit is nog zachter dan een tikkende klok. Wel zo prettig dat de rust in huis gewaarborgd is 🙂

Hoge capaciteit

Het is binnen no-time weer warm in uw huis. De radiatoren krijgen maar liefst een hogere capaciteit tot wel 20%. Geniet dus van extra warmte genot terwijl u ondertussen op uw gaskosten bespaart. 

Lange levensduur van de radiator ventilator

De radiator ventilatoren van magnificos zijn ontworpen om erg lang mee te gaan. Alle componenten zijn ontwikkeld voor een minimale levensduur van 50.000 uur. Dit betekent dat magnificos radiator ventilatoren 11,5 jaar lang mee gaan, als ze 50% van de tijd aan staan. 

Productspecificaties

  • Kleur: Wit
  • Merk: Magnificos
  • Gewicht: 3 kg
  • Aantal fans: 5×5
  • Afmetingen: ‎46x7x22cm
Magnificos Radiator Ventilator

Magnificos heeft ruime ervaring in Elektrische kachels

Magnificos werkt al geruime tijd in de Elektrische kachels branche en hebben daarom een zeer uitgebreide kennis van de eisen waaraan een kwalitatief goed radiator ventilator moet voldoen. Kwaliteit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel.

Maak gebruik dit aantrekkelijke aanbod en ontvang:

  • 3x Radiator ventilator
  • 2x Doorlink Kabel
  • 1x Stroomkabel
  • 1x Handleiding 

Kwaliteitsgarantie

Magnificos staat volledig achter de kwaliteit van hun radiator ventilatoren. Als u om welke reden dan ook ontevreden bent, neem dan gerust contact met hen op. en dan bieden ze garantie of vervanging van het product!

Nog even de voordelen van de Magnificos radiator ventilator op een rij:

• Nagenoeg geluidloos;
• 15 tot 20% meer warmte uit de radiator;
• Luchtgaten tussen de ventilatoren;
• Handige hoekstukken, past op elke radiator of convector;
• Verbruikt per stuk 1 kWh per jaar (21 cent)

Magnificos radiator ventilator

Door al deze voordelen is het bestellen van een Magnificos radiator ventilator een van de beste keuzes die je maar kunt maken. Zelf geld besparen en tegelijkertijd wat duurzamer leven, wie wil dat nu niet? Het unieke van deze radiator ventilator is vooral de afstandsbediening, hoe relaxt dat je hem gewoon op afstand kunt bedienen!

Neem zelf een kijkje bij bol.com en bestel vandaag nog een Magnificos radiator ventilator. Voor je het weet ben jij ook in staat om je huis veel efficiënter en sneller op te warmen dan voorheen!

👉 Voordelig Radiator Ventilatoren Bestellen!