Skip to content

Heatfan radiator ventilator: de voordelen op een rij! ✅

De kans is groot dat jij op zoek bent naar een manier om je huis net even wat duurzamer te maken. Er is namelijk een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Het kopen van een heatfan radiator ventilator is op dit moment nog altijd dé aanwinst voor bij jou in huis. We zien dat lang niet iedereen op de hoogte is van de voordelen die een heatfan radiator ventilator te bieden heeft voor in huis. Om hier verandering in te brengen hebben we besloten om het belangrijkste voor jou op een rijtje te zetten in dit artikel!

Door de heatfan radiatorventilator ben je minder geld kwijt aan gas!

De voornaamste reden dat mensen kiezen voor een heatfan radiator ventilator is natuurlijk het feit dat dit je in staat geld om veel geld te besparen. Zoals je waarschijnlijk wel weet zorgt de heatfan radiator ventilator ervoor dat je huidige radiator efficiënter te werk gaat. Door de warmte door het huis te verspreiden hoef je minder lang te stoken om het warm te krijgen. Hierdoor vallen de jaarlijkse kosten voor je gas aanzienlijk lager uit. Zo is het mogelijk om enkele honderden euro’s op jaarbasis te besparen als je meerdere heatfan radiator ventilators in huis neemt. 

Je huis warmt veel efficiënter op

Het is hierboven al even kort aan de orde gekomen, een heatfan radiator ventilator maakt het mogelijk om je huis veel efficiënter op te warmen. Dit zorgt ervoor dat je in de wintermaanden minder lang hoeft te wachten voordat het huis eindelijk is opgewarmd. Dit kan met name handig zijn voor degene die op zoek is naar een manier om de slaapkamer warm te krijgen. Vaak laat je deze overdag uit om kosten te besparen. Zet je hem vervolgens in de avond aan dan zorgt de heatfan radiator ventilator ervoor dat je kamer gelijk opwarmt. Zo kan je in alle comfort in slaap vallen!

Je hoort de heatfan radiator ventilator bijna niet

Het laatste voordeel is dat je de heatfan radiator ventilator bijna niet hoort. Hoewel ze niet helemaal stil zijn, is de radiator ventilator alles behalve storend . Als je een zacht gebrom niet erg vindt, zijn ze een geweldige toevoeging voor jouw verwarming. Ze maken weinig veel lawaai, het lawaai dat ze produceren weegt dan ook echt niet op tegen de andere voordelen van hierboven. Sommige mensen vinden het zelfs een prettig geluid. De witte ruis kan rustgevend zijn om andere geluiden te blokkeren terwijl je probeert te slapen. Stemmen in de hal of voorbijrazende auto’s buiten leiden je veel minder af als je een ventilator aan hebt staan.

Eind 2018 is deze radiatorventilator in productie genomen. Vanaf een temperatuur van 27 graden begint de Heatfan al te werken. De radiatorventilator is 40 cm lang. En je kunt hem dus koppelen aan radiatoren van 80 en 120 cm lang. Verkrijgbaar in wit of zwart dus voor ieder wat wils! En hij past trouwens ook op smalle radiatoren, enkelplaats en convectors.

Nog even de voordelen van de Heatfan radiator ventilator op een rij:

• Nagenoeg geluidloos;
• 15 tot 20% meer warmte uit de radiator;
• Luchtgaten tussen de ventilatoren;
• Handige hoekstukken, past op elke radiator of convector;
• Verbruikt per stuk 1 kWh per jaar (21 cent)

Door al deze voordelen is het bestellen van een heatfan radiator ventilator een van de beste keuzes die je maar kunt maken. Zelf geld besparen en tegelijkertijd wat duurzamer leven, wie wil dat nu niet? Neem zelf een kijkje bij ons in het assortiment en bestel vandaag nog een heatfan radiator ventilator. Voor je het weet ben jij ook in staat om je huis veel efficiënter op te warmen dan voorheen!

👉 Voordelig Radiator Ventilatoren Bestellen!